Det siger brugerne

Virker flåtsprayen?

Vi oplever at en del mennesker køber vores økologiske flåtspray, selv om de faktisk er i tvivl om, hvorvidt den virker. Derfor samler vi her på siden nogle tilbagemeldinger fra brugerne. Vigtigt: På trods af de mange positive tilbagemeldinger, er det vigtigt altid at tjekke for flåter, når du har været i områder med mange flåter. Der er tale om natur, biologi og økologi - det betyder, at der ikke er 100 pct. garanti. Sprayen reducerer risikoen for bid mellem 52 og 97 procent alt efter person og aktivitet.

 

Bornholm

- Jeg bor på Bornholm, ude i naturen. Vi har heste og hund, så vi er meget ude. Jeg tiltrækker flåter og har fået mange på mig.
For 4 uger siden blev jeg præsenteret for Biomixtur. Jeg har brugt det hver dag siden, undtagen 1 dag, den dag fik jeg en flåt på mig. Ellers ingen, det er skønt. 👍

Stig Gyde Poulsen, Hvidehus

 

Spejdere

- Hej, så kom pigerne hjem fra spejderlejr uden flåtbid. Faktisk blev ingen af børnene på hele lejren bidt, de voksne oplevede et par bid, men de havde heller ikke brugt sprayen. Ergo, en komplet succes for sommerlejren med FDF F6 Flintholm (Frederiksberg). TAK! 

Dorthe Mikkelsen Hansen

 

Eventyrsport

-Vi har også positive erfaringer med produktet internt hos Eventyrsport. En af vores kollegaer, har været ude at gå med biomixtur flåtspray i et område med ”flåtgaranti”, og han kom tilbage uden en eneste.

Michael Bräuner Poulsen, Eventyrsport

 

Rørvig

- Vi har sommerhus i Rørvig og fik ofte flåter på vores sommerhusgrund. Men efter vi er begyndt at bruge flåtspray (de sidste

3-4 uger) har vi ingen fået. Vores venner i Asserbo går ofte i skoven med hunden og plejer at få flåter – de har heller ingen fået efter brug af dette

flåtmiddel. Derudover har det en dejlig duft og er nemt at anvende – tak 😊😊

Hanne Bundgaard, Konsulent

 

Anmeldelse / Test

Her kan du læse en god og meget grundig test og anmeldelse. Som der står er Marias anmeldelse sponsoreret. Sponsoratet har blot bestået af et par flasker gratis flåtspray - så vi tør godt påstå, at testen er ganske objektiv.

 

Læs testen her

 

Artikel i Bornholms Tidende april 2019

Artikel i Frederiksborg Amts Avis april 2019